3.6.2013

Loma fiiliksiä ja jäätelö stalkkailua

Kesä tuli sitten ihan puun takaa ja tänään olikin jo tosi lämmin ja löysin itteni ottamasta aurinkoa terassilta. On vaan jotenki vaikeeta ku jalat leviää heti puol metriä kun ne laittaa maahan, sama juttu ku istuu ! Sain jo pienet rusketusrajatkin. Jos ehin karistaa kiloja nopeeseen tahtii, vois olla kiva mennä rannalle ruskettuneena.


Huomioikaa et makaan selällään


Oon koko viime viikon hengaillu tän tytön kaa, josta kerroin viime postaukses. Muiden kitatessa päättäreissä siideriä, kaljaa, viinaa jne, me eleltiin light limulinjalla ja läkeroleilla. Väitettiin kaikille et oltiin just vedetty puol kiloa irtokarkkeja, en tiedä uskoko kukaan. Ihmiset heilu ympärillä ihan sekasin ja jotenki tuli ilonen olo, kun ne kaikki alkoholin kalorit ei ollu mussa/meissä. Syömättömyys olis niin turhaa jos kittais viikonloppuna kaiken juomina takasin. Joku light siiderikin sisältää reilusti yli 100kaloria. Elän sitten kun olen laiha, nyt keskityn vaan tähän tärkeimpään, eli sinne tavoitteeseen pääsemiseen.
     Perjantaina muuten maistoin ekaa kertaa elämässäni calipoja (hedelmämakuses purkis 25kcal ja mustas 30kcal), oli aika hyviä, suli vaan hirmu nopeesti ja puolet jäi purkinpohjalle täplikkäänä nesteenä.

Mun vaa`asta on vissii loppumas patterit, se näyttää jo 45 alkavii lukuja, joka ei kyl oo nyt kovin mahollist peilin perusteella, ei todellakaan ole! Käyn ostaa uuet patterit ja tuun sit kertoo mitä se sanoo.

Tähän haluun viel tehä listan kesän uutuusjäätelöistä ja tutuista klassikoista
(koska oon stalkkeri ja rakastan tutkia tuotteitten kaloreita, vaikkei niitä saiskaan suuhun pistää)


Kismet jäätelö:
-220kcal




Maitojäätelö:
~appelssiinimaito -643kcal (koko pakkaus)
~maitokaakao -655,5kcal



Jättis kaktus:
-340kcal





Marabou:
-214kcal
(tämä tieto perustuu kalorilaskuriin,
koska en löytänyt miltään sivulta suoraa)




Fazerina:
-245kcal






Pingviini kaneliomena:
-1062kcal


Mansikkatuutti:
-180kcal



Kuningatar tuutti:
-154kcal


Geisha:
-240kcal





Classic, Kerrossuklaa:
-350kcal

Hurmaava suklaa pikari:
-230kcal



En tosiaan tiedä mikä idea täl stalkkauksel on, mut se on vaa kiinnostava tietää paljon mikäkin sisältää kaloreita xD...


Muistakaa käyttää aurinkorasvaa ja pitää kiva kesä<3!

19 kommenttia:

  1. toivon samaa! että laihdun nopeasti ja pääsen sitten julkiselle paikalle ruskettumaan ja olisin laihin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois unelma (:! Mut me pystytää tähän!

      Poista
    2. pakko... en usko että voin "elää<" ennen kuin laihdun !

      Poista
    3. Sama juttu :c, ehtii sitä elää sit laihanaki ^^

      Poista
    4. Sä et oo _koskaan_ tarpeeksi laiha elämään. Et koskaan. Sitä tää syömishäiriö on. Elämä on tässä ja nyt. Haaveet on toteutettava juuri nyt! Voi olla että huomenna joudut onnettomuuteen ja halvaannut. Voi olla että ensivuonna sun kerrotaan sairastavan syöpää ja että kuolet. Elä nyt, nauti jäätelöstä ja nuoruudesta. Niin minäkin aion tehdä! Olen 163/45 ja mä aion elää, vaikken vielä olekaan "täydellinen". Ja mikä ois parasta ni potkaisisit sh:n ja anailun pois sun elämästä.... Tämä ei tee sinusta kaunista ja tiedät sen itsekin.

      Poista
    5. Mut vakavasti lihavien ihmisten ylipaino rajottaa niitten elämää myös, sellai must tulee jos syön :c

      Poista
  2. Voi että noissa jäätelöissä on paljon kaloreita!!!:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on D:, Kaikki suklaat ja kuorrutteet kasvattaa aina entisestää :/

      Poista
  3. Sulla on tosi kiva blogi :)

    VastaaPoista
  4. Voisiks tehä kuntopiiripostauksen tai postauksen jos on laihdutusvinkkei?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epäilen vahvasti näitten kommenttien tulleen samalata anonyymiltä joten:

      Olen 166cm pitkä (167 ehkä?), oon toistaiseks alaikäinen ja kiitos olen iloinen että tykkäät

      :D

      Poista
  5. Tää sun touhus on ihan sairasta! Kohta huomaat että et enää pysty juoksemaan niittä "normaaleja" 8km juoksu lenkkejä pyörtymättä. HERÄÄ ja hyväksy että sä oot anorektikko ja ota vastaan jos joku tarjoaa sulle apua ! Ennen kuin heräsin ja parannuin anoreksiasta, tavoiteeni oli päästä painoon 25kg koska silloin oisi helpoin tappaa itsensä... ja mitä noista sun kuvista näkyy, kohta sä joko kuolet tai joudut sairaalaan... joten ota avut vastaan

    VastaaPoista
  6. Näin se kai menee aika usein, mutta tiedätkö sä kun tuntuu siltä, että osaisi lopettaa ajoissa? Mutta se ajoissamei ole vielä.

    VastaaPoista
  7. mielummi biitsillä kattelen "tukevampia" henkilöitä ku sinua ja sinun kylkiluita. Syömishäiriöiset ihmiset ei viehätä ketään, ei ketään. Ja yksi helvetin jäätelö, se ei susta vakavasti ylipainosta tee. joo, mäki laihdutan mut oon itelleni sallinu että saan välillä herkutella, tietyissä mitoissa nii että kalorit ei ylitä sitä kalorinkulutusta. viikossa huomannu että laihtunu 0.8 kg, ja silti voi välillä herkutella. laihuttaisin sinuna terveellä tavalla, en anoreksiasta kiinni pitäen.

    VastaaPoista

<3