30.5.2013

Viimeiset päivät ennen kesää

Kohta alkaa kesäloma, pitkän odotuksen jälkeen! Mulla on tosin kesätöitä heti loman alkuun, mutta ne on aika lyhyet, eikä kestä ku pari viikkoa.
     Selitin teille jo aijemmin siitä kun aika käsittämättömän sattuman kautta tutustuin yhteen tyttöön, joka asukin sit parin kilsan päässä musta. Ollaan nähnty muutaman kerran ja ihanaa kuika avoimesti voi puhua jonkun kanssa laihdutuksesta ja elämästä muutenkin, oikeestaan ihan kaikesta! Tuntuu kun oltais tunnettu vaikka kuinka ja kauan. En oo kellekkään muulle kaverille koskaan mitään tästä sanonu (en sit tiiä mitä ne on ite päätelly...), mut silti tuntuu kauheen luonnolliselta puhua siitä tän henkilön kanssa niin avoimesti.
     Oltiin eilen kaupassa ostamassa läkeroleja ja tajuttiin et yhessä maussa on paljon enemmän kaloreita kun muissa ja tää sen tietty piti äkkiä mulle kertoa. Mäkin sit panikiissa olin kattomas sit askia, kunnes yhtäkkiä yks meiän kanssa samaa koulua käyvä tyttö ilmesty poikakaverinsa kanssa siihen ja kuuli tän kalorihuudahduksen.
     Toissapäivänä (eli ylieilen niinku on mukavampi sanoa) ja eilen taas nolasin itteni jollai tasolla kun oltiin stalkkailemassa kaupassa ruokien kaloreita ja sama tyttö kuuli molempina päivinä mun suusta saman tyylisen kommentin jostai ruoasta "hyi kui rasvasta tää on, hirveesti kaloreita". Onneks se nyt oli kuitenkin aika paljon nuorempi, niin en silleen kunnolla tunne.
     Tosi upeeta löytää tällänen ystävä (:!


Huomenna meen taas stalkkailee painoa. Ei mulla oikeestaan oo mitään negatiivista tai syvällisempää kerrottavaa tänään, kai sitä saa välillä olla melkein jopa ilonenkin. Nyt vaan toivon että paino laskee nopeesti, että pääsen joskus nauttimaan kesästä ja lämmöstä!

Mun läkerol askista löyty vihree läkeroli, en uskaltanu syödä,
mut onks toi jonkun muun makunen väärässä askissa vai ihan mutaatio :D?



4 kommenttia:

  1. voitko kertoa mikä on sun tavoite paino?:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 38kg (:

      Tuolla vasemmassa yläreunassa ainakin pitäisi lukea (siellä esittelyssä), se voi tosin olla vähän epäselvä :D

      Poista

<3