7.5.2013

Päiväni kuvina

Herään,en pääse sängystä ylös varmaan varttiin ja torkkutan vähän turhan monta kertaa, aamut ovat ihania, koska saa aloittaa uuden päivän, mutta ei se väsymystä pois vie. Heti kun jaksaa nousta, tulee taas paljon jaksavampi olo.


...koska en pääse ylös, pelaan hetken hayday:tä, johon olen totaallisen kokussa. Oon nyt pelannu sitä muutamisen kuukautta. Välillä naurattaa kun tajuaa paljon kello jo on ja sitten äkkiä sinkoaa ylös, että ehtii kouluun, välillä pysähdyn peilin eteen nauramaan kun paita on mennyt väärinpäin tai  muuta yhtä tyhmää. Onneksi tämä tilanteet huomaa jo kotona, enkä joudu julkisesti häpeämään itseni kanssa XD...
 

Samalla kun teen aamujuttuja, kattelen Huomenta Suomea telkkarista. Muuten en ole kovin kiinnostunut seuraamaan uutisia, mutta tämä pyörii koko aamun. Aina löytyy aikaa kuunnella usein oikeasti kiinnostavista tapahtumista ja mitenkäs sen aamun aloittaisi paremmin kun arvioimalla juontajien päivän asut :D?



Kosmetiikka koostuu näistä. Peitepuikko ja ripsari (tosin saatan käyttää jotain muutakin päivästä riippuen, esim. jos olen kovin kalpea lisään poskipunaa ja puuteria). Tietenkin pitää myös rasvata kädet, koska mulla ne kuivuu tajuttoman helposti. Kuvassa ei näy, mutta usein käytän myös hiuslakkaa ja jotakin kivan tuoksuista hajuvettä. Jos on oikein energinen olo, laitan musiikkia samalla soimaan ja tanssin samalla kun meikkaan ja laitan hiuksia (lisänä tietenkin älyttömän hieno lauluesitys).

-Tässä välissä lähden kouluun skopalla tai kävellen, mutta en kamalasti uskaltanut koulussa kuvailla-

No tunnollisena oppilaana teen läksyt heti koulun jälkeen (vaikken voi väittää että aina niin huolellisesti), jos on kokeita, alan yleensä lukea niihin (ainakin yritän), datailen tietokoneella tai liikun. Läksyt hoituvat samalla kännykällä chattaillen. Päivä jatkuu huomattavasti vähemmällä stressillä kun esseet ja esitelmät eivät odota tulevaisuudessa. Kokeisiin luku välillä vähän viivästyy (eh..), kun aina tuntuu olevan parempaa tekemistä. Tähän asti numerot ovat kuitenkin pysyneet siinä 9 ja 10 luokassa.



Illalla lähdin lenkille, ja aina sitä säikähtää silloin, miten kamalan lähellä kesä on! Ajattelen tosi usein jos meinaa energia loppua jotain oikein ärsyttävää tapahtumaa ja tuntuu kun kostaisin henkilölle juoksemalla kovempaa ja vielä vähän matkaa... On aivan ihanaa jos aurinko paistaa ja välillä saattaa tahti hidastua vain kun on niin kiva katsella ymärilleen. Sateessakin on ihan kiva lenkkeillä, ainakin jos on muuten lämmintä (ja yrittää lähteä lenkille jonnekkin metsäpoluille niin ei näytä niin kummalliselta juosta märkänä ympäriinsä)

Vähän epämääräinen juostessa otettu kuva...

Lenkin jälkeen käyn suihkussa ja kun sauna oli lämpimänä myös siellä. Mikä olisi ihanampaa lenkin jälkeen kuin kylmä suihku ja lämmin sauna? Rebtoudun ja ajattelen kaikkia mieltä painavia asioita, suunnittelen seuraavaa päivää, lasken kaloreita lauteilla makoillen.


Illalla vielä tietenkin salkkarit! Luin myös vähän kokeisiin ja käväisin koneella. Sitten simmut kiinni ja viimein nukkumaan! (kuva vähän epäselvä kun tosiaan nappasin sen juuri kun makasin sängyssä ja odotin unta).
Illan ihanin hetki on kun päivä on suoritettu kunnialla ja saa viimein käpertyä peiton alle...<3

Päiväni eilen (en syönyt mitään, niin ette saa ruoka kuvia).

4 kommenttia:

<3