29.9.2013

Video (tai ainakin ääni)

Mua jännittää... Tää on tavallaan kai videopostaus? Onhan se video, ilman vaan mun nassua. Sitä en ole vielä valmis näyttämään. Tohon tuli vaan turhaa pälätystä, ja en ota vastuuta siitä, että siinä tuhlaa elämästään yli 10minuuttia. Halusin kuitenkin niin kovasti kokeilla vähän jotain uutta.

Et menetä mitään jos et kuuntele :,)






46 kommenttia:

  1. Sää et oo nolo ja turha. Sää ansaitset olla terve ihan yhtä paljon kun kaikki muutkin ja sää ansaitset saada apua. Voimia sulle ♥

    Linkki mun nyt tässä alottamaan blogiin, saa lukea:
    http://lehtiaikkunassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Sinä mitään viallinen ole. :< Omaat hirmusöpön äänen!

    Tsemppiä ton syömisen kanssa. <3 sinulla nimittäin on ihan oikea ongelma, johon tarvitset apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua pelkäsin jo hirveetä kritiikkiä mun äänestä ._., kiitos :3

      Poista
  3. Sinulla on niin suloinen ääni! Sait kyyneleet silmiini. Voimia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, muakin meinas alkaa itkettää kun puhuin 33:!

      Yleensä en varmaan puhu ihan noin rauhallisesti,että uskon ja toivon että luonnossa se on vähän erilainen (:, mutta kiitos :3

      Poista
  4. Vooi sentään, vaikutat niin super ihanalta. :)

    Voimia kovasti<3!

    VastaaPoista
  5. Vaik sanot koko ajan ettet oo "ihan normaali" nii sun kaikki tunteet on tosi normaaleja ja niiden syyt helposti selitettävissä :D Plus muista et aika pirun montaaki kiinnostaa sun jutut kerta me tätä videota kuunnellaan.
    Anyway, suosittelisin tai tarkemmin pyytäisin et meet puhuu eka koulupsykologille ja sitä kautta saisit tota keskusteluapuu, koska kukaan ei-ammattilainen ei voi auttaa sua noin isoks patoutuneen ongelman kans. Sä oot tajunnu et sul on vaikeuksia ja niihin on saatavissa kyl apuu, joka vois mahollistaa sulle viel tosi hyvänlaatusen ja pitkän loppuelämän.
    Also, toi läheisyydentarve on tällane inhimilline psykologinen ilmiö ja yleensä se täytetää parisuhteella (no, miksei monella kaverisuhteellaki), mut niit on tosi vaikee muodostaa jos tosiaan ei itsekään osaa määritellä omien ongelmien syitä kunnolla.
    Muista et oot vähintää yht arvokas ihminen ku kaikki muutki täs maailmas ja sust välitetään oikeesti. Jos pelkästään tän blogin kommentit todistaa sen mulle, nii sun pitäis kyl oppii näkee se myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi lohduttava vastaus, etten ole ihan kajahtanut c:!

      Poista
  6. sulla on tosi suloinen ääni<3♥ etkä oo turha tai nolokaan! tsemppiä sulle pikku keijukainen<3:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti (:, yleensä kyllä huudan ja kiljun niin siinä menee ne viimeisetkin suloisuuden rippeet ._.

      Poista
  7. paljon oikeen painat jos saa kysyä? =) ja minkä ikänen oot? : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liikaa .___. Yli 45 varmaa. Epäilen etten ainakaan alle koska mulla epäillään nyt vahvasti kilpirauhasenvajaatoimintaa :(

      Poista
  8. Kuulostat ihan kauheen nuorelta :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu en mä vanha olekkaan (: pieni lukiolainen vielä

      Poista
  9. ääääääääääääääää mä haluun tuntee sut :c
    oot hirveen söpön kuuloinen

    VastaaPoista
  10. repesin ihan huolella tota kalastaja juttua, oot ihana! ja nii söpö ääni:) tsemppiä syömisen suhteen!

    VastaaPoista
  11. Voi kun sulla on söpö ääni :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun kukaan ei oo vielä haukkunu sitä, oon aina aatellu et miu ääni on kauheen kimittävä ._.

      Poista
  12. Yhdyn näihin et söpö ääni :>

    Muista että moni tosiaankin välittää vaikkei tuntuis siltä. Et ole nolo tyhmä teini vaan ihana nuori mut oot vaan sairas ja hirveen julma ittelles :-( Koita oikeesti pyytää apuu että pystyt elään nuoruuttas onnellisempana! Uskon että moni murtuu kun saa tietää sun syömishäiriöstä.

    Paljon voimia <3

    VastaaPoista
  13. Voin samaistua ihan kaikkeen mitä sanoit, varsinki tohon et haluu kaverin jolle vois oikeesti puhuu kaikesta... <3

    VastaaPoista
  14. Sä oot rohkee kun uskalsit tehdä tämmösen "äänipostauksen". Oon miltei sulle kateellinen :) itse en oo mitenkään sanallisesti lahjakas, enkä osaa puida mun tunteita ääneen, mikä tuli sulta melkein kun luonnostaan! Sulla on ihana, söppänä ääni ja oli herttaista kun sua alkoi itkettää, se on ihan normaalia, kun puhuu noin syvällisiä asioita. Mä toivon, että saat elämääsi kuntoon, etkä murehtisi niin paljoa siitä, miltä sä näytät. Sulla on kuitenkin paljon ystäviä ja rakastava perhe tukena. Ole rohkea ja pyydä apua, jos sä tarvitset sitä. Sä olit jo niin rohkea, kun teit tän videon! Tsemppiä ja voimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisen kovasti<3 mua jänitti kyl tosi paljon 3:

      Poista
  15. Tuitui kuulostat niin suloselta, ja susta myös saa sellasen vaikutteen että oot tosi mukava :) muista ettet oo yksin, et oo mikään outo, viallinen etkä eroa mitenkään muista jotka käy/on käynyt samoja asioita kuin sinä, mä tajuan sua toosi hyvin.. Toivottavasti vielä ymmärrät sen että oot ainutlaatuinen etkä jotenkin huonolla tavalla erilainen. Voimia sulle :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo että, en tiedä oonko mukava, mutta toivon etten oo ihan kamala :3

      Poista
  16. Oot niin täydellinen ♡ voisitko tehä joskus sellaisen postauksen missä kerrot just kaikkia kiellettykä ruokia ja sit taas sellasia ns sallittuja ruokia/juomia mis on vähän kaloreita? Ootko miten paljon laihtunu ilman et oot liikkunu vai onko sillä liikunnalla lähteny paremmin kilot? Ihana video ja iitelläkin ois kyllä paljon hhelpompi olla kun ois joku jolle vois purkaa omia outoja ajatuksiaan... voimia ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei en oo kyllä lähelläkään täydellistä ja oon jo kerran tehnyt sen tyyppisen, mutta voin tehdä toki kattavamman ^^!

      Poista
  17. Mua vähän jännittää kommentoida mutta annan nyt vain mennä. Syy miksi mua jännittää on aihe josta haluan sulle sanoa. Sanoit tossa videossa että epäilet olevasi jotenkin viallinen. Ja tän asian haluan sulle sanoa: sä,juuri Sinä oot Jumalan luoma. Ja Jumala ei tee virheitä. Jumala rakastaa sua tosi paljon! Voisitpa nähdä itsesi Jumalan silmillä! Kuinka äärettömän rakas olet Jumalalle!
    Tarkoitukseni ei ole mitenkää käännyttää tai tuputtaa omaa uskoani sinulle,mutta haluan vain sanoa tämän sinulle. Ja en ole koskaan kellekkään tuntemattomalle puhunutkaan Jumalasta,joten tämä oli jännää.
    Oon kanssa lukiossa nyt,eli suht saman ikäinen kuin sinä,ja tiiän että omana itsenä oleminen ei aina ole kivaa. Mutta aina on joku joka rakastaa,ihan aina! Muista se!
    Ja aijon rukoilla sun puolesta mun iltarukouksessa. Rukoilen,että sun asiat selkenis,ja saisit sellaisen suunnan elämääsi että olisit oikesti onnellinen!
    Paljon tsemppiä kouluarkeen ja kaikkeen muuhunkin! Kaikkea hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista viestistä, kyllä mäkin uskon jumalan olemassa oloon ja olen vähän kai uskovainen, vaikka en uskoa oikein harjoitakkaan, muuta kun joskus rukoilemalla (:

      Poista
  18. Asutko sinä Joensuussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tule kommentoimaan millään tavalla mun asuin paikkaa (:

      Poista
  19. hei rakas:( mä toivon oikeesti et saisin sulle apua,tiesin et sullä on paha ongelma syömisen kanssa ja tarviit siihen apua mut et sä turha oo

    VastaaPoista
  20. Tämä kommentti vaikuttaa pelottavasti siltä, että luulet tietäväsi kuka olen, vai käsitinkö nyt ihan väärin :/?

    VastaaPoista
  21. Henkilöllisyytesi on paljastunut. Tiedän kuka olet.

    VastaaPoista
  22. Tätä blogia ei oikeesti lue kukaan kellä ei itelläänkin ole jjotain ongelmia joten turha kitistä et pitäis syyä. Eiköhän sen jokainen ite tiiä. Kunhan elolla suunnilleen pysyy niin se on pääasia :) olet muuten aivan täydellinen ja ihailen sua ihan oikeesti! My role model ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ajattelin tuot samaa julkaistessani tälläistä "tunnistettavampaa" materiaalia. Jos joku tuttuni tätä lukee, hän varmaan ymmärtää myös jollain tasolla, jos itsekkin omaa samanlaisia ongelmia. Tosin en nyt ihan usko, että kukaan mua bustaa :D

      Poista
  23. Sullaon aivan ihana ääni! Tuollainen pienen keijun ääni! ♡

    VastaaPoista

<3