1.9.2013

Paasto

Paasto sujui hyvin ja tajusin että jos pitkitän sitä muutamalla tunnilla tulee täyteen 6 vuorokautta =144 tuntia, ja se onnistuikin hyvin (:!
     Ekana päivänä en oikeestaan ees huomannut mitään muutosta, ihan samanlainen olo kun aina. kolmantena oli illasta aika heikko olo, mutta se meni nopeesti ohi. Torstaina sitten päädyin lähtemään vähän sekavissa merkeissä lenkille ja loputa istuin jossain ojassa... Taas ei ihan pää meinannut toimia, Amelia tuli onneksi kattomaan, että pääsen hengissä kotiin. Kiitos siitä!
     Yleisesti jaksamiset oli melko vähissä ja koulussa meni aika vain odottaen, että koulu loppuu. Liikkatunti oli jonkun asteista kidutusta. Perjaatteessa kuitenkin sujui odotettua paremmin! Ei pyörtyilyä, huimausta vain. Pieni paha olo ainoastaan yhtenä iltana. Ruoan himoakaan ei juuri esiintynyt. Taino okei, vähän teki mieli esim. fazerin sinistä tämän takia:

Facebookissa oli
Mutta noh herkut on aika ehdoton ei. Eihän kuvan kuolaaminen kuitenkaan lihota, eihän XD?

Vettä join vaihtelevasti 0,5-1,5l päivässä. Yksi netissä tapaamani henkilö, kertoi kuinka häntä ahdistaa juoda vettä, kun siinä voi olla piilossa kaloreita. Oon toki miettinyt asiaa, mutten osaa ahdistua silti veden juonnista, oikeastaan yritän nimenomaan lisätä sen juontia. Onhan siinä niitä puhdistusaineita ja putkiston ruostumista estäviä aineita, mutta jos vedessä nyt olisi esimerkiksi 0,00001kcal/100g, en mä sitä kyllä silti laskisi.

Mutta siis paasto meni okein hyvin ja lauantaina vain tuijotin kelloa ja odotin, milloin kuusi vuorokautta tulee täyteen. Sitten ryntäsin jääkaapille hakemaan keiton (165kcal) ja silmät kiiluen odotin, että se tulee mikrosta. Vähän ajanpäästä mutustin ihan kamalasti porkkanoita! Siis en mitään normaalia määrää vaan ihan kamalasti. Söin 2 sellaista babyporkkanapussia (250g x 2) yhdessä n.80kcal

Ei ole itse ottama kuva, en tajunnut ottaa joten eka, joka tuli vastaan.
Mutta näitä siis tarkoitan.
Illalla söin vielä lanttua (50kcal) ja mustikoita (60kcal), sekä 2 palaa uotilan ruislimppua, ilman mitään päällä (38kcl/kpl). Ja ihan lopuksi lisää porkkanaa (30kcal)
Ja oon kyllä ihan tajuttoman täynnä, ei varmaan normaalitkaan ihmiset vedä tällästä määrää kaikkea, että meinaa räjähtää! Kuitenkin tänään ajattelin, että saan syödä paaston jälkeen kohtuuden nimissä, niin paljon kun huvittaa ja ainaki gramma määrissä söinkin sitten ihan urakalla. Ja pakko sanoa, että paaston jälkeen maistui kyllä syntisen hyvältä! Varmaan nyt kaikki pienet ja täydelliset sielä ruudun takana miettii, miten sulloin itseeni paljon ruokaa ja eihän ollut edes pitkä paasto, mutta kyllä tämä minulle henkilökohtaisesti oli pisin vesipaasto ikinä. Vaikka onhan se vähän noloa laskea minuutteja ja sitten sännätä ihan innoissaan keittiöön.
Mutta eikö tavallaan jo se kuinka paljon odotin sitä, että pääsen syömään kerro, ettei mulla nyt mitään pahaa syömishäiriötä, ei ainakaan anoreksiaa ole. Vähän pientä häröilyä vaan, mutta eihän se nyt vakavaa ole.

Thinspo<3

Oon myös miettinyt sellaista asiaa, kun syömishäiriön persoonallistaminen (vai miten se sanotaan). Puhutaan siitä kuinka "mörkö käskee olla syömättä", "Ana käskee liikkua", "ääni päässä käskee oksentaa". Mikä ihmeen anamörköääni? Ei mun päässä kyllä muita ääniä ole (noh joskus jotain surinaa tai tinnitystä, muttei se liity tähän)! Ainoa ääni mun pään sisällä on kyllä ihan mun oma ääni. Itse mä käsken itseäni juoksemaan ja paastoamaan, ei sitä kukaan muu tee.
     Jos ihmiset tosiaan kuulee jonkun mörön sanovan korvaan vinkkejä, ei mikään ihme että laihtuminen on jännää. Olisihan se nyt aika hienoa hei, että mua seuraisi joka paikkaan joku vaaleanpunainen ja karvainen syömispeikko tai sitten kaunis ja laiha nainen, nimeltä Ana.

Kauhea syömismörkö
Mun pään sisällä on kuitenkin aika yksinäistä, kun aivotkin pitää pidennettyä kesälomaa, oma ääni vaan kaikuu. Olen seurannut vierestä kun pari henkilöä ovat chatissa keskustelleet siitä kuinka, valitsevat aina Anan ja kuinka ovat rakastuneita Anaan. Musta tuntuu etten mä vaan ole tarpeeksi syvällä tässä tajutakseni sitä, vaikka se kuulostaakin kovin kiinnostavalta, kun eräs kaunis ja laiha tyttö sanoi noin. Ehkäpä taas yksi syy miksen ole yhtä laiha ja kaunis. En osaa luoda syömishäiriölle persoonaa. On vain minä ja tarve laihtua, ei muuta.


Yhteenvetona, tykkään ruoasta, ajattelen ruokaa jatkuvasti, uneksin ruoasta, vedin juuri mahani täyteen ruokaa, enkä edes koe mitään Anan ja mörköjen läsnäoloa, mikä mun ongelma siis edes on? :D



Kävin vaa`alla keskiviikkona ja se sanoi ensin 15kg ja sitten error, ei taida nyt ihan toimia. Vähän tietty alkoi hymyilyttää ekan lukeman kohdalla, vaikka tiedän painavani tyyliin kolme kertaa enemmän.Tavallaan ihan hyvä, ettei ole nyt ollut painosta niin kova stressi, mutta kun tänään ei edes turvottnut yhtään, niin olisi ollut kyllä kiva saada tietää, laskiko paino paastolla yhtään.
     Olisiko kellään suositella mitään tosi pienikokoista vaakaa? Ajattelin, että olisi turvallisempaa, että vaikka saisin tuon toimimaan, olisi toinenkin. Tulisi luotettavampi tieto.



Ei mulla muuta, tämä tyttö menee nyt masu täynnä nukkumaan ja toivoo, että se laskisi huomiseksi :)!

P.s. maanantaiksi pitäisi nyt kehitellä joko joku oma dieetti tai sitten valmis, joka kestäisi 2-4viikkoa.


30 kommenttia:

  1. Sonja tässä :'3 uus blogi btw virheohjelma.blogspot.com
    Tigerilla oli ihana vaaleenvihree minivaaka 15€ oisin ostanu mut ei ollu rahaa...
    Wää oon tosi ilonen et toi sun paasto onnistu paremmin ku silloi kerran vaik säikäytit porukkaa nytki x3 pikkuvikoi. Tsemmppii ja halei ja kaikkee mahollista ihanaa ja pinkkiä sulle ♥♥♥♥

    VastaaPoista
  2. Moi sonjaa (:!!
    Mä näin joskus kuukaus sitten sen vaa'an pinkkinä, mutten sillon tajunnut ostaa. Se on puolet isompi kun tän hetkinen, mut silti ihan sopiva piilotettavaks ^^!! Pitää käydä kattoo, jos vielä löytyis.

    Ja käyn heti kattoo sun uutta blogii :3!

    VastaaPoista
  3. Ihailen sua, kun selvisit noin kauan syömättä ! mä pärjään just ja just päivän syömättä. Ruoka on ihan liian suuri osa mun elämää :/ onnee vielä kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tässä mitään ihailemista ole, mutta pakko myöntää, että oon mä aika ylpee itsestäni (:

      Poista
  4. En oo paljoa sun blogia ehtinyt vielä seurailla, mut toi sun vesipaasto laittoi miettimään et mikä sun elämäntilanne noin muuten on?:0 Asutko tyyliin yksin, vai miten vältyt vanhempien vahdinnalta ja pakkosyötöltä..? Itsellä ainakin kaikki yritykset kaatuu siihen kun vanhemmat pakottaa syömään :C Anyways ihailtavaa kuinka onnistuit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kotona, oli aika iso haaste kun vanhemmat tosiaan on melko stalkkaavia ja ylisuojelevia, mutta kyllä hätä keinot keksii ;)

      Poista
  5. Hei sä olit noi ruokas ansainnut noin pitkällä paastolla! Huikee suoritus, kunpa joskus ite pystyisin samaan :d

    VastaaPoista
  6. Oikeesti oon niiin kateellinen kun selvisit noin hyvin tuosta paastosta:D onnee;)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tässä jo suunnittelen milloin otan uusiksi ^^

      Poista
  7. te kaikki ootte kyllä niin sairasta porukkaa. sulla on syömishäiriö ja vääristynyt kehonkuva itsestäsi. huh huh tekee niin pahaa lukea tätä. oot sairas. et vaan tajua sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirveää että tuollaisesta paastoamisesta tulee porukka onnittelemaan.

      Poista
    2. Minkä ihmeen takia te luette tämän tyylisiä blogeja, jos ne aiheuttavat negatiivisia tunteita (:?

      Poista
  8. Ihailen sua, kun selvisit noin kauan syömättä ! mä pärjään just ja just päivän syömättä. Ruoka on ihan liian suuri osa mun elämää :/ onnee vielä kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi tulla vahingossa kaksi kertaa kommentti, mutta kiitos vielä kerran :3!

      Poista
  9. Miten pystyit siihen?! Voisitko kertoa tuloksen, kun vaaka taas toimii? Kiinnostaa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kai siinä mitään pysymistä, mä en vain syönyt :/. Ehkä motivaatio pysyi, niin sitten jaksoi (:


      Juu ja lupasinkin kai tulla viimeistään lokakuun lopulla kertomaan tarkan a luotettavan painon, siihen mennessä luulis, että olis paristakin vaa'asta päässy tarkistaa ^^

      Poista
    2. Mikset aikasemmin pääse tarkistamaan? Mikset osta uutta vaakaa joka toimii? Miten sä kestät sinne asti tietämättä painoa :O ?

      Poista
    3. Jos ravaa vaa`alla kokoajan, siihe jää aina koukkuun, kun on vähän aikaa ilman pärjää sitten vähän kauemmin (:, kuitenkin jään taas koukkuun, kun alan ravata, niin hyvä vaan :/

      Poista
  10. Ootsä maistanut sitä omenakaneli pikapuuroa, mitä saa annospusseina? Ihanan täyttävää ja vie varmasti makeanhimon, annoksessa n.130 kcal! Ei siis voi syödä montaa päivässä, mut mä käytän tota ekstraherkkuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söin sitä joskus vuosi sitten, mutta sillon pakkauksessa luki vielä 120kcal : o

      Nykyään syön välillä ruis-puolukkaa c:

      Poista
    2. Hui, ovat varmaan lisänneet sokerin määrää tai jotain :o Kuinka paljon kaloreita on ruis-puolukkapuurossa? :)

      Poista
    3. 120 lukee pakkauksessa, mutta netissä 123 (:

      Poista
  11. Moikka!
    Mä ihailen sua! Kuinka sä pystyt tohon? Asutko vanhempiesi kanssa? Jos asut niin miten sun vanhemmat ei huomaa kun et syö :o.

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  12. Asun, ja lähinnä hurjaan ja keksin kaikkia selityksiä, sotkenut astioita yms :/. Äiti tuntuu huomaavan tästäkin huolimatta ja yrittää tunkee mulle ruokaa :/

    VastaaPoista
  13. Onnee onnistuneesta paastosta! (: Mitkä ois semmosii hyviä makeannälän viejiä missä ois vähän kaloreita? Mäki tein äsken blogin! http://icameetowin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Täällä olisi yksi huolestunut blogisi stalkkeri. Ja luin blogiasi silkasta mielenkiinnosta, tiedän kyllä, ettei kukaan tähän pakota, vaan täysin omasta tahdostani luin.

    Ja tyttö rakas, ihan oikeasti. Ja kaikki kommentoijat, jotka sinua ihailevat. Te kuolette tähän leikkiin. Ette ymmärrä sitä nyt, mutta sitten kun vanhenette vuodella parilla, useammallakin, kadutte tätä. Jos olette enää hengissä. Tai vaihtoehtoisesti sairaalassa pakkoruokinnassa ja jatkuvassa vahdissa. Pakkohoidossa.

    Lopettakaa. Nyt. Koska
    Ette voi ehkä koskaan saada omia lapsia; se ei ehkä merkitse mitään teini-ikäisenä, kun tärkeintä on vain näyttää hyvältä. Mutta kun vartutte, voitte halutakin oman perheen. Kodin, miehen, lapsia.
    Näytätte hyvältä juuri sellaisina kuin olette. Terve laihuus on kauniimpaa kuin epäterveellinen läski, olen samaa mieltä. Mutta luut eivät kaunista ketään. Kukaan ei halua rakastella luiden kanssa.
    Tajuatte tämänkin vasta myöhemmin, sairas mieli ei voi ymmärtää tälläistä asiaa. Itsetuntoa ei rakenneta hetkessä.
    Kontrolloikaa jotain muuta asiaa, huolehtikaa koulusta, koittakaa olla tunnollisia jossain muussa. Ei itsensä tappamisessa.

    Hankkikaa apua. Puhukaa vanhemmille, ystäville. Päästäkää irti kierteestä.

    Tiedän, ettei tämä "saarna" nuorelle ihmiselle, jolla on psyykkinen ongelma, nyt auta. Ja kaikki ovat kuulleet nämä asiat ennenkin. Mutta katsokaa mitä elämällä on teille tarjota, sen ei tarvitse olla aikainen kuolema, ettehän te sitä tavoittele.

    vilpittömin, entinen pro-ana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistä ja huolesta. Ehkä mä sitten tosiaan tajuan sen myöhemmin :/

      Poista
  15. Multa ei onnistuis tollane paasto.. :( mut nii kyllä me oltiin huolissaan susta ku huitelit ympäriinsä pastoilun keskellä eikä suhun saa yhteyttä mitenkään mut onneks ei käyny mitää! :D Ja hoksasin just et mulle tuli vahingos tosi samanlainen nimi ku sulle nii älä sit hermostu...:D

    VastaaPoista
  16. Mun pisin paasto (juomana pelkkää vettä) oli 12 päivää. Hoipertelin sitten kauppaan ja ostin suklaapalan. Ei sen jälkeen mahtunut mahaan mitään. Vatsalaukku oli kai pienentynyt jo siinä aiheessa tarpeeksi.. Kiloja lähti ja takasin ne ei tulleet. Eli paasto toimii..

    VastaaPoista

<3