29.4.2013

Kevät tuli, lumi suli

Kävipäs niinkin huonosti, että kone päätti sanoa itsensä irti. No kyllä tämä tälleen kännykänkin kautta onnistuu.
     Mua ahdistaa kun kesä lähenee, ja näytän edelleen siltä, että jos menisin rannalla mursujen viereen makoilemaan, ei kukaan erottais mua niitten seasta. Koulumotivaatio on nollassa, ja on tosi kurja yrittää väenvängällä lukee viimesiin kokeisiin, kun ei pysty keskittymään. Vähän aikaa hymyilytti kun näin kevään ekat leskenlehdet ja kohta on toukokuu.

Siellä ne nökötti nuupuneina risujen keskellä

Aloin taas vaihteeksi käyttää sellaista sovellusta kuin ShapeUp, se on tosi hyvä! Sovelluksen avulla voi laskea päivän kalorit ja liikunnat, se kertoo paljon pitää syödä laihtuakseen viikossa esim.kilon ja näyttää painon etenemisen käyränä. Sovellus sisältää reilusti suomalaisten tuotteiden tietoja ja sinne voi itse tallentaa uusia. Paras on ehdottomasti viivakooditunnistus, ottaa sovelluksen kautta kuvan tuotteen viivakoodista ja se etsii tuotteen kaikki tiedot ja laskee annoksen kalorit (+hiilarit, rasvat ja protskut). Ihme hehkutus tuli, mutta pitää sitä kai välillä olla positiivinenkin :D.

Söin tänään:
- salaattia jossa oli 4 viinirypälettä - 40kcal
-porkkanan - 40kcal
-askin läkeroleja - 30kcal
-light mehukeittoa 3dl - 30kcal
-Pirkan kasviskanakeitto - 165kcal
=305kcal

Pirkan kasviskanakeitto 



6 kommenttia:

  1. Se shapeup sovellus on ihan huippu! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis huippua saada siihen se maksullinen lisäosa, vaikka kyl ilmanenkin versio on tosi hyvä ^^

      Poista
    2. Kiitos tosi paljon kun vinkkasit tuosta sivustosta!! Vitsi mikä motivaattori, ehkä saavutan tulokseni nyt nopeammin!

      Poista
    3. Hei, sama anonyymi vielä kutittelee. :-D
      Mietin tässä vain, että shapeup clubissa kun voi asettaa itselleen jokapäiväisen kaloritavoitteen, niin ja kun laitoin myös viikkotavoitteen painonpudotuksessani niin kerrotaanko jossakin päin sivua, että onko kalorimäärä ja painotavoite plus elopaino sekä viikkopudotustavoite realistisia kokonaisuutena?
      Anteeksi hieman sekava viesti, toivottavasti tästä sai jotakin selkoa...

      Poista
    4. Luin kommenttisi monta kertaa, korjaa jos ymmärsin väärin mutta siis käytännössä kun asetat sinne paljon haluat tiputtaa viikossa, se antaa sinulle päivittäisen kalorimäärän jolla sen pitäisi ainakin sovelluksen mukaan olla mahdollista (: (huomaa että jos lisäät liikuntaa, kalorimäärä suurenee). Jos kaloretten saanti on alle 1200/ tavoitepaino alle normaalin bmi:n, tulee pieni punainen varoitusteksti.

      Tietenkään mikään nettilaskuri ei ole 100% luotettava, sanoisin että ennemmin suuntaa antava ^^

      Poista
    5. Aa, hei kiitos kovasti. Ymmärsit oikein, vaikka kirjoitinkin sekavasti. Minulle tuli sellainen varoitusjutska oikeaan ylälaitaan ja herjasi vain, että ei saa mennä alle 1200 jne. :-P

      Poista

<3