3.4.2013

Nuha iski

Koko päivän ollu tosi puolikuntonen olo, aamulla oli tuskan takana päästä sängystä ylös ja oksetti vaan kokoajan. Tallustin kuitenkin tunnollisesti kouluun, ei niitä kaloreita kotona sängyn pohjalla kuluteta. En uskaltanut ees mitata kuumetta. Kokeilin SportsTrackerilla kuinka pitkä mun kolumatka on ja paljon siinä kuluttaa, tulos oli yhteen suuntaan vajaat 3,5km ja kulutus n.100kcal. Eli kun kävelen päivittäin molempiin suuntiin kävelen 7km ja kulutan 200kcal. Luulin matkan olevan kilometrin lyhyempi, pakko kokeilla huomenna varmuuden vuoksi uudelleen.
     Koulussa nousi pintaan kamala nuha ja kurkkukipu. Kotona alkoi myös paleltaa ihan järkyttävästi. Toivottavasti tää menee ohi. Lähdin kuitenkin urheasti lenkille. Oon löytäny hyvin reitin josta tulee se 7,5km, nyt pitäis vaan alkaa miettiä mitä kautta pitäisi kierttää, että tulisi 10km täyteen

Kotona äiti oli tehny (taino laittanu uuniin) nugetteja, ahdistus tuppas taas pintaan. Yritin lähtee salaa ulos, et oisin saanu "syödä" myöhemmin, mutta enpä ehtiny. Laitoin sit 3 nugettia mun kautaselle ja kaks ruokalusikkalista riisiä. Oli kuitenkin pakko kuoria niistä nugeteista se kuori pois, se näyttikin älyttömän rasvaselt. Äiti valitti siitäkin, mutta mielummin mä  nyt valituksia kuuntelen. Niissä nugeteissa oli pakkauksen  mukaan  40kcal/kp = 120kcal, ja riisissä ei varmaan yli 80kcal.
Noitten lisäks söin koulussa 2 palaa kurkkua.

=210kcal
Mut varmuuden vuoks lasken 500, koska mullahan saatto olla jotkut mutantti nugetit, jois oli enemmän kun pakkauksessa luki? (Ei yhtään vainoharhasta toki).

Vähän thinspoo:






Toivottavasti tää olo menee pois, et jaksaa taas painaa täydel tehol, lenkin jälkeen olo on ollu ihan järkyttävä, mutta, mutta ehkä uni auttaa (:!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3