24.4.2013

Hirveän ihanan kamala leipä

Leipä... turhin asia mitä voi syödä. Arvatkaa paljon meni tänään!? 6kpl ruisneppareita (40kcal/kpl) = 240kcal (+ muutama kurkunsiivu = 10kcal). Kaloreita siis päivän aikana nyt 800... Huoh. Mahaan sattuu nyt jälkeepäin hirveästi ja tekis niin mieli oksentaa. En vaan osaa, enkä ole yksin kotona, joten harjoittelusessio ei onnistu.


Kuminauhan kanssa on vähän ongelmia, päivällä onnistui hyvin ja en syönyt kun napsauttelin sitä, mutta nytkun tajusin katsoa kättä se näytti tältä:

Jäljet ovat luonnossa vielä räikeämmän punaiset ja vähän koholla. Ja en tosiaan ole viillellyt, kaikki tulivat kuminauhan napsuttelusta, en siis suosittele sitä (vaikka pidänkin itselläni käytössä vielä rangaistukseks noista leivistä ainakin jonkin aikaa).

Oon liikkunuki lähipäivinä tosi huonosti ja kulkenu jalan vaan koulumatkat (6km). Pakko tsempata, en halua olla tällainen läskipaska.

 Suunnittelen kohta jonkun hienon lihaskunto sarjan aamu- ja iltajumpaks, taijan lähtee aluks jostai kohtuu pienest ja sit suurentaa. Voin laittaa kuvan huomen jos haluutte (:?


P.s. Katsoiko kukaan tämänpäivän (keskiviikko) salkkareita? Tuli tosi haikee olo kun näki Iidan ja sen laihdutuskaverin, olispa mullakin joku sellanen. Ristiriitasta on se etten haluis mun kavereille todellakaan mitään syömishäiriöö, mutta ainakin musta ois ihana laihduttaa yhdessä jonkun mukavan ja kunnolla tsemppaavan ihmisen kanssa...

2 kommenttia:

  1. Leipä on kyllä tosi petollista. Itellä laihdutus vielä tosi alussa. Leivästä tulee liikaa kaloreita!
    .

    VastaaPoista

<3