4.4.2013

Kuumeessa

Eilen illalla mittari näytti 38 astetta kuumetta, joka on aika paljon normaalin 35,5-36:delle. Harkitsin pitkään pitäisikö kuitenkin  lähteä seuraavana päivänä kouluun, koska paikallaan makaaminen ahdistaa. Kuitenkin kun yritin nousta ylös, romahdin lattialle, joten olin epäonnistuja ja jäin kotiin. Nyt olo on edelleen aivan hirveä, niin henkisesti kuin fyysisestikkin. Niistän varmaan kohta aivoni pihalle, eikä kuumekkaan ota laskeekseen! En päässyt lenkille, en kuluttanut mitään! Kun normaali lenkille lähtö aikani tuli, tuijotin kuumeisesti kelloa ja jokainen minuutin vierähtäminen tuntui pistolta.
   Ja nyt minua kiellettiin lähtemästä huomennakaan kouluun. Ei tämä käy!

Olen syönyt 2 askia läkeroleja - 60kcal
päärynän                                  -90kcal
=150kcal

Se olisi hyvä päivä, jos olisin kuluttanut edes jotain, mutta ei. Olen maannut sängyn pohjalla ja tuntenut kuinka jokainen lihas ja solu tahtoo lähteä juoksemaan!



Äidin kaveri oli kuulema nähnyt minut eilen lenkillä ja soittanut äidille "Onko sillä teidän tytöllä joku, kun se juoksi kamalaa vauhtia hullunkiilto silmissä...?" Tietenkin joku tuttu oli nähnyt mut sillä pienellä asfaltti osuudella jonka mun lenkki menee, kun se pääosin kuitenkin kulkee aika syrjäistä hiekkatietä, jossa ei koskaan kulje kukaan...

5 kommenttia:

  1. Vähän sulla on ihanan näkönen blogi! <3
    Jään lukijaksi!

    Oma blogi: www.mixedfairytale@blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon (:! Käyn mielellään kattomassa sunkin blogia ^^

      Poista
  2. Ois kiva tietää kuinka pitkä oot? :)

    VastaaPoista
  3. Moi! :) Kai sä oot tietoinen, että vaikka makaisit koko päivän sängyssä tekemättä mitään, kehosi kuluttaa n. 1500kcal (peruskulutus) pelkästään hengitykseen ja elintoimintojen ylläpitoon? c: Eli älä pode turhaa syyllisyyttä, vaikket kipeenä lenkille pääsisikään, jatkat silti laihtumista! Tsemppiä sulle! ♥ Terkuin, toinen samanlainen.

    VastaaPoista

<3