2.4.2013

Laihdutuksen riemu

Nyt on lähteny menemään paljon parempaan suuntaan!
     Kellojen siirtämisen takia aamulla väsytti aika lailla, edellisenä iltana (yönä) olin nukahtanut puoli kahden maissa ja herätyskello soi jo ennen kuutta. Saisin nukkua pitempään jos kulkisin pyörällä (skootteria en vielä edes harkitse, muuten löytäisin itseni ojasta, kun on niin liukasta), mutta kävellen kulutan niin paljon paremmin kaloreita.
     Koulussa kaverit jutteli kui ne on taas laihtunu, tunsin itteni hirveeks ihrapalloks. Yks nosti suuren metelin kuinka ei aijo nyt syödä vanukasta ruokalassa ja kuinka ei ole enää nykyään yhtään nälkä. Itse en syönyt mitään, mutta silti tuli läski olo. En tajua miksi joku haluis nostaa laihduttamisesta noin ison numeron, mä ainakin haluun pysyä taka-alalla, olis kamalaa jos joku sanoisi jotain (nytkin jo niin käy turhan usein...).
   

Tein aamulla suunnitelman päivälle:







Alottelin näpertämään mun uutta thinspovihkoa (edellinen oli semmoinne ohut Nalle Puh ruutuvihko ja alkoi vähän kyllästyttää.

Beautiful thinpiration






Päivän suunnitelmana oli syödä se 200kcal lohikeitto, mutta alkoi ahdistaa niin paljon, että teki mieli vain olla syömättä. Kun ketään ei näkynyt keittiössä kaadoin ensin ylimääräisen nesteen viemäriin, ja sitten aloin etsiä muovipussia laatikosta (perunan ja kalanpalasille), samassa äiti pamahtaa sisään, paniikissa lähden keiton kanssa juoksemaan huoneeseeni, enkä ehdi peitellä jälkiäni. Onneksi se lähti kuitenki melkein heti uudestaan (kun oli ensin tullut katsomaan mitä teen ja siinä sitten yritin pari lusikallista KYLMÄÄ keittoa tunkea suuhun, koska en tietenkään sitä ollut mikroon laittanut). Kun äiti lähti juoksin salamana vessaan vetämään loput pöntästä alas ja siivosin todistusaineiston. Miten noinkin pienestä huijaamisesta voi meinata jäädä kiinni, mun pravuurina on aina ollut isot villasukat joihin saan hienosti piiloteltua perunoita, lihaa ja jopa kastikkeita.

Päivän saldo siis 5 lusikallista kalakeittoa - max 100kcal

Kävelin koulumatkat (yht 5km) ja nyt lähden lenkkipolkuja kohti!

2 kommenttia:

<3